dimecres, 21 de setembre del 2016

Mumbai

Holaaa família!!! 

Aquesta vegada us escric des de Bombai!! Quan dimarts vaig marxar de Jaipur, ja tenia allotjament programat a Mumbai. Vaig trobar un noi per Couchsurfing, una web que permet anar a casa de gent local gratuïtament amb la idea de fer un intercanvi cultural. És un pis gegant en una zona molt verda de Mumbai. L'únic problema és que està una mica lluny de la part turística... Juntament amb en Gaurav (el propietari) també comparteixo pis amb una noia russa, la Yulia. El primer dia va ploure molt i gairebé no vaig sortir del pis, només vaig anar a donar un vol pels voltants i a comprar menjar per fer una truita de patates. Ahir, ens canvi, vaig anar amb tren local fins a la zona turística, Colaba. També plovia molt, però tal com veig, la pluja no els priva de fer res, a mi tampoc. 

Colaba és un barri on tots els edificis són de l'era colonial britànica, així que fa la sensació que estàs voltant per Europa, una Europa una mica caòtica, però Europa. Aprofitant el viatge a l'estació de trens central, vaig comprar el bitllet de tren cap a Goa per aquest divendres a la nit. Hi ha diferents classes: 1AC, 2AC, 3AC i SL. La primera és la de més qualitat, la segona i la tercera només difereixen pel fet que una té 4 lliteres per compartiment i l'altra 6, SL és la classe sense aire acondicionat i en la qual no t'asseguren tenir lloc per dormir. Jo he agafat la classe 3AC, ja que el viatge dura 12 hores i està bé poder dormir "còmodament".

Ahir a la nit, van venir amics de l'església d'en Gaurav. Sí, és cristià. Encara que jo no cregui en Déu, la veritat és que va ser una xerrada molt interessant. Van parlar de com s'hauria de pregar segons el que Jesús diu a la bíblia. Avui aniré al parc nacional, encara que he llegit que a causa de les pluges els llacs estan saturats i tot una mica inundat, però avui que no plou s'ha d'aprofitar. A la nit anirem a una Salsa Party amb la Yulia i demà a la nit ja agafaré el tren cap a Goa, on segurament viuré a casa d'una noia d'Hongria. Ja us ho aniré explicant.

   
La primera imatge és el Taj Mahal Hotel. Va ser el primer hotel de tota l'Índia obert l'any 1903. Té molts història i sempre ha sigut un hotel molt innovador. Al costat, la imatge de la Gateway of India. Des d'aquest punt surten vaixells cap a l'illa dels elefants, on hi ha unes coves que diuen que són molt boniques. El problema és que ahir, amb el temporal, no em vaig veure en cor d'agafar un vaixell...

 
Aquesta imatge és per ensenyar-vos que plovia moltíssim i es van inundar els carrers. En realitat aquí anem en direcció contrària, però és que sinó, no haguéssim pogut passar amb el tuk-tuk.

 
Aquestes són les vistes que tinc des del pis on visc.


Pd: fins aviat!!!!


7 comentaris:

  1. Quina vista més maca desde el pis, que verd!
    Espero quen a Goa hi tinguis solet.
    Un petó de la tia

    Eva

    ResponElimina
  2. Hola Marta!!
    M encanta llegir el teu blog!
    No deixis de fer-ho, disfruta molt i aprèn de tothom
    Petons TV

    ResponElimina
  3. Hola Marta!!
    M encanta llegir el teu blog!
    No deixis de fer-ho, disfruta molt i aprèn de tothom
    Petons TV

    ResponElimina
  4. Ara he pogut veura el comentari de mumbai , escrius molt be Marta i ho has pintat exacte de com es, ke guai es tot aixo. Per altre part millor hagis agafat el bitllet 3AC aniras millor de totes maneres ja mo diras bon viatge!!!

    ResponElimina
  5. Bon dia Martona!!! Ja estas instalada? Estic inpacien pel comentari del seguent place!!!👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

    ResponElimina
  6. Hola, Marta! Ahir vaig parlar amb la teva mare i em va comentar aquest meravellós viatge que estàs fent. És fantàstic que visquis aquesta experiència i ens la deixis compartir "virtualment"! A partir d'avui em declaro seguidora i fan. Tot el que dius i ensenyes amb les fotos pinta molt bé. Una abraçada ben estreta.
    P.D. He passat el teu blog a en Guillem i a en Joan
    Montse (cosina -mare)

    ResponElimina