dilluns, 24 d’octubre del 2016

Bangkok i Krabi

Hola de nou!!!

Ja estic totalment recuperada!!! Així doncs, us explico una mica com ha anat tot. Encara que Bangkok no val molt la pena, vaig haver-m'hi d'estar més del que m'hagués agradat. Tot i així, no va estar tan malament. L'hostal on estava era perfecte i vaig conèixer molta gent. Entre ells en Jonathan, un noi de Texas amb el qual em vaig fer des del primer moment. Un cop em vaig trobar millor, vam decidir descobrir una mica la ciutat amb ell. El primer dia que vaig sortir, vam poder visitar tots els temples amb tuk-tuk per només 20 bhats a causa de la mort del rei. La veritat és que l'hostal era tan còmode que m'hi estava fins tard i només visitàvem durant unes quatre o cinc hores. Amb aquest temps però, n'hi va haver prou per adonar-nos de com d'importants era la figura del rei. Un dia (ja em perdo una mica amb els dies, així que considerarem la setmana a Bangkok com una unitat), estàvem comprant en un centre comercial i, de cop, tota l'activitat va parar per veure una cerimònia pel rei.

Un altre dia ens disposàvem a visitar el palau reial, però estava tancat. En comptes d'això, ens vam trobar una fira immensa amb parades de menjar, beure i serveis gratuïts en honor al rei. Allà hi vam estar tot el dia, realment valia la pena. Cal dir que Bangkok no és una ciutat que recomanaria. Tot i així, la ocasió s'ho valia i va ser curiós veure com tot un país s'uneix per una causa. 

El dissabte al vespre, amb en Jonathan vam agafar un vol en direcció Krabi, un poble al sud-oest de Tailàndia. El temps no està acompanyant gens, però tot i així ens hem banyat a l'oceà, hem anat a caminar pels voltants i hem conegut nova gent. De fet, demà ja marxem cap a Koh Tao, una illa a l'est del país on suposadament ha de fer més bon temps... Ens hi acompanyarà un noi indi que vam conèixer ahir i la intenció és fer el curs de submarinisme!! Ja us ho aniré explicant. Queda ben poc per veure els meus pares a Myanmar i, encara que em fa il·lusió veure'ls, el temps ha passat volant i no em faria res tenir encara un parell de setmanes... :)

 
Una imatge de l'interior d'un temple a Bangkok. No us n'ensenyaré pas més, ja que no valen molt la pena i tots s'assemblen molt...

 
Aquesta foto la va tirar en Jonathan i és just davant del palau reial. Tota aquesta gent esperava per veure membres de la família reial. Nosaltres també vam esperar, però el moment de passar van ser just dos segons...

 
Aquesta foto també és d'en Jonathan i és del moment en què tota l'activitat del centre comercial va parar per veure alguna cosa de la família reial per la tele.

 
 
Aquí dues fotos del moment d'afaitar en Jonathan. Entre les activitats gratuïtes davant de la casa reial hi havia la possibilitat de tallar-se els cabells. Vaig demanar si era possible afaitar-lo i hi van estar d'acord. El que encara no entenc és com ell va estar-hi d'acord!!

 
Diumenge al matí vam anar a la Tiger Cave, ja a Krabi. S'han de pujar 1260 graons per arribar a dalt. La foto és just després d'acabar de baixar tots els graons... Vaig suar com mai!!!
 
Com es pot veure a la foto, el temps no ens acompanya gaire... Tot i així, ens seguim banyant. A la foto es pot veure la calma just abans d'una gran tempesta.

Fins aviat família!!! :)


2 comentaris:

  1. Hola Marta!!!! les fotos molt guapes sobretot la del tigre la trobo molt divertida m alegro ke estiguis bona nina fins aviat un peto!!!

    ResponElimina
  2. Estimada Marta. El temps potser no acompanya gaire però la foto és molt maca.
    Ahir la teva mare em va portar la Muga, a hores d'ara potser que ja estigueu tots junts
    Espero que així sigui i que pogue disfrutar molt de l'experiència.
    La Muga està molt bé i es porta molt bé ara a sortit amb l'Enric fins al Casal d'aquí Sant Vi.

    Molts petons per a tots

    ResponElimina